Kreativ produktutveckling

Från idé till färdig produkt – och allt där emellan

Vi tänker, bygger, utvecklar och testar

Vi hjälper er genom hela utvecklingsprocessen, eller med ett specifikt moment som behövs för att ta er framåt. Vi agerar även gärna bollplank om ni behöver expertkunskap inom ett visst område eller om ni bara vill få nya perspektiv på arbetet.

Strategi, teknik och uppfinnaranda

Vi drivs av att hitta nya vägar och kreativa lösningar för våra kunder. Vi tar oss an stora som små uppdrag, och bollar gärna idéer som ännu känns lösa i kanterna eller löser den där surdegen som ingen hos er orkar
ta tag i. Testa oss, vi löser det mesta.

Modulär produktutveckling

Vi arbetar med något vi kallar för modulär utvecklingsprocess. Det innebär att vi sätter samman precis de tjänster och kompetenser som behövs utifrån ert projekts specifika behov, de resultat ni vill uppnå och de utmaningar som behöver lösas. Det gör att ni får en skräddarsydd och resurseffektiv process optimerad för just ert projekt.

Projekt

Våra kunder består av allt från startup-bolag till globala koncerner – alla som vill utveckla högkvalitativa fysiska produkter.

En iterativ process

Produktuteckling är ingen rak process. Varje projekt är unikt och kommer oftast med utmaningar längs vägen. Det innebär att man hela tiden utvärderar och är ofta tvungen att upprepa vissa steg flera gånger för att förbättra och finjustera produkten baserat på feedback och lärdomar från föregående cykel.

Tjänster

För att hjälpa våra kunder att skapa produkter som skapar värde för sina användare erbjuder vi bland annat innovativa idéstudier, visualiseringar, industridesign, mekanikutveckling, tekniska beräkningar, el- och mjukvaruutveckling eller prototyper.

Expertområden

Vi är tekniska experter med kompetens inom en mängd områden. Vår bredd tillsammans med vår modulära utvecklingsprocess är vår stora styrka. Det gör att vi kan kombinera kompetenser och expertkunskap inom olika områden för att lösa problem på kreativa och resurseffektiva sätt.

”Vår tekniska bredd tillsammans med vår modulära utvecklingsprocess gör att vi kan kombinera kompetenser och expertkunskap inom olika områden för att lösa problem på kreativa och resurseffektiva sätt.”