Kreativa lösningar på
världens problem

Vi brinner för att kombinera teknik, kreativitet och strategi för att driva utvecklingen av nya, smarta lösningar som bidrar till hållbara affärer, starka varumärken och en bättre framtid för alla.

Med olika kompetenser och tillsammans med våra kunder och våra samarbetspartners löser vi dagens problem och tar fram morgondagens produkter. Det kan låta enkelt, och det är just så vi vill att det ska kännas att jobba med oss.

Våra drivkrafter

Energi

Vi gillar att undersöka ny teknik och att utmana oss själva och våra kunder att driva utveckling av nya banbrytande lösningar framåt.

Strategi

Vi stöttar våra kunder från idé till en hållbar lösning och affär som är relevant både idag och i framtiden.

Kreativitet

För att utveckla nya, kreativa lösningar krävs en mix av olika perspektiv och erfarenheter, tillit och förtroende och mängder av positiv energi. Vi tröttnar aldrig på att hitta nya sätt att se på, och lösa gamla problem.

Hjärta

Allt vi gör handlar om att förstå någon annans behov, vare sig det handlar om vår kund, om kundens kund eller om omvärlden omkring oss. Därför är empati och hjärta grunden i allt vi gör.

Våra kunder

Våra kunder karaktäriseras av behovet att utveckla bra fysiska produkter, vare sig det handlar om startup-bolag,
globala koncerner eller någon annan typ av företag.

För att hjälpa våra kunder att skapa produkter som skapar värde för sina användare erbjuder vi allt från innovativa idéstudier, visualiseringar, industridesign, mekanikutveckling, tekniska beräkningar, el- och mjukvaruutveckling
eller prototyper.

Prodelox har visat prov på god kommunikation, hög kreativitet och professionalitet. Prodelox är ett företag som gör sitt yttersta för att uppfylla kundens krav och ser till att jobba med kunden, så att visionen inte går förlorad under processen. Vi är oerhört glada över att vi kom i kontakt med Prodelox.
Oskar Ödmark
Grundare och VD, Flashe Gaming Group
Vi har valt Prodelox för de har bred kompetens inom allt från mekanik till industridesign. Dessutom levererar de bra lösningar med hög kreativitet, i rätt tid och till rätt peng. Vi är mycket nöjda med samarbetet och resultaten.
Per Bröms
Chief Architect, ThinFilm
Genom att anlita Prodelox har vi på Flypulse fått tillgång till spetskompetenser som vi har saknat. Projektet har präglats av professionalism och samtidigt stor lyhördhet för våra önskemål och synpunkter. Vi är mycket nöjda med vad Prodelox levererat!
Jan Björn
Grundare och VD, Flypulse AB

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med en rad olika organisationer och inkubatorer som bidrar till att stärka vårt erbjudande.

Bergenstrålhe logo

Kontakta oss

Vill du veta hur vi skulle kunna hjälpa dig att utveckla dina produkter eller vill du bara veta
lite om oss? Hör av dig!

Robert Armerö

VD
+46 (0)73 373 00 02
robert.armero@prodelox.se

Sara Skönnbrink

Teamledare
+46 (0)70-419 08 09
sara.skonnbrink@prodelox.se

Rickard Johansson

Teamledare
+46 (0)73-373 51 13
rickard.johansson@prodelox.se