Produktutvecklare
sökes!

Elektronik

Mekanik

Design

Beräkning

Prodelox AB är ett privatägt produktutvecklingsföretag med rötter i Linköping och kunder i hela Sverige. Våra kunder är stora och små företag med framgångsrika produkter över hela världen.Vår styrka ligger i vår samlade kompetens inom mekanik, elektronik, design och prototypframtagning. Vi har mycket att göra och behöver stärka upp teamet med nya kollegor. Just nu söker vi utvecklare inom elektronik, mekanik/konstruktion, design och beräkning.

Om rollen

Du är med från start till mål i våra projekt. Ibland från blankt papper med produkter som aldrig sett dagens ljus, ibland förändringsprojekt på befintliga produkter med komplicerad struktur och massvis med beroenden.

Du är med i alla skeden i vår verksamhet. Du kommer vara med och träffa nya kunder, delta vid införsäljningen av vårt erbjudande, genomföra/planera/rapportera i projekt, utvärdera och följa upp projekt och hålla kontinuerlig kontakt med kunder.

Här finns gott om möjligheter att utvecklas och växa i rollen som produktutvecklare och bidra till Prodelox fortsatta utveckling. Våra viktigaste värdeord är prestigelöshet, pålitlighet och enkelhet. Kom och träffa oss så förklarar vi mer om vad det innebär och hur det fungerar hos oss.

Du kommer att arbeta i varierande projekt med stora och små företag, nya och befintliga produkter, långa och korta uppdrag. Du kommer att utveckla ditt förhållningssätt till produktutveckling och utvecklas till en bred och trygg utvecklare. Du kommer att omges av trygga kollegor med olika specialintressen.

Här finns en verkstad där vi tillsammans med många underleverantörer utvecklar avancerade prototyper i trä, plast, stål, tyg och aluminium. Vår verkstad ska vara en kreativ miljö där goda idéer får liv.

Den vi söker

Vi tror att du är en problemlösare och en person som inte backar för att lära nytt. Vi tror att du är analytisk och att du ser produktutveckling som en lagsport.

Det är viktigt att du är tekniskt intresserad för att lyckas i rollen, även om du inte är expert på allt hoppas vi att du är ivrig att lära och att diskutera frågeställningar inom såväl som utanför ditt kompetensområde.

Du finner glädje i kreativt skapande och kanske bygger och förbättrar du i din vardag, stort eller smått – hantverk, uppkopplat hem, specialbyggda tillbehör, mekar bilar eller bygger 3D-skrivare.

Det är viktigt att du inte drar dig för att skapa nya kontakter, med kunder och leverantörer. Kommunikationsfärdigheter är en mycket viktig del i rollen.

Vi vill veta vem du är!

  • Vad har du för bakgrund och erfarenhet?
  • Vilka är dina främsta kompetenser?
  • Vad har du för mål och ambitioner?
  • Varför tror du att du skulle passa hos oss?
Vi sköter rekryteringen utan mellanhänder för att du ska få direktkontakt med verksamheten redan från start. Tveka inte att höra av dig om du undrar något. Vänta inte med din ansökan, tillsättningen kan ske snabbt.Skicka ansökan med CV och personligt brev till någon av oss.

Robert Armerö

VD

+46 (0)73 373 00 02

robert.armero@prodelox.se

Sara Skönnbrink

Utvecklingsingenjör & Gruppchef

+46 (0)70 419 08 09

sara.skonnbrink@prodelox.se

 

Rickard Johansson

Utvecklingsingenjör & Gruppchef

+46 (0)73 373 51 13

rickard.johansson@prodelox.se