Jobba hos oss

Vi på Prodelox blandar kreativitet, teoretisk höjd och praktisk verklighet till ett vinnande recept. Det gör att även vi själva stimuleras och utvecklas i vårt arbete. Kanske är Prodelox en arbetsplats också för dig? Vi är alltid på jakt efter de bästa förmågorna när det gäller produktutveckling. Vi hoppas att även du vill bli en av oss. Som produktutvecklare hos oss får du stort ansvar. I vår platta organisation driver många sina egna kunduppdrag med god hjälp från sina kollegor.
Här nedan kan du läsa mer om våra aktuella jobbannonser, hur du skickar in en spontanansökan och hur det går till om du vill genomföra ditt examensarbete hos oss.

Aktuella jobbannonser

Vi letar efter nästa stjärna inom produktutveckling! Hos oss arbetar du i projektform från vårt kontor tillsammans med kollegor och har stora möjligheter att styra den egna utvecklingen och inriktningen.  På Prodelox har vi en uppdragsmix där långa uppdrag varvas med korta och konsumentprodukter möter industri. Vi letar efter kommunikativa personer som tycker om att prata med människor, som drivs av att förstå och lösa våra kunders behov. 

Elektronikkonstruktör

För att platsa i rollen som elektronikkonstruktör på Prodelox bör du vara en ansvarstagande och handlingskraftig person. Här får du jobba brett med allt från konceptlösningar, prototyper, testning till detaljkonstruktion och produktionsunderlag. Erfarenhet av prototypbyggen i praktiken är meriterande.

Kontakta Nicklas för mer information!
nicklas.haraldsson@prodelox.se   |   070 419 08 08   

Mekanikkonstruktör

Har du några års erfarenhet av mekanikkonstruktion? Känner du att du vill bredda dig utan att sluta konstruera? Hos oss får du jobba med olika delar av produktutvecklingsprocessen såsom kravställning, idégenerering, konceptframtagning, konstruktion, ritningsarbete och prototypbygge men även agera projektledare och hantera kommunikationen med kunden.

Kontakta Sofia för mer information!
sofia.carlson@prodelox.se   |   070 419 08 03 

Industridesigner

Vi söker dig som har en kreativ ådra som vill utvecklas och jobba brett i vårt produktutvecklingsteam. I din roll som Industridesigner på Prodelox kommer du bland annat att arbeta med visualisering, konceptlösningar, handskisser (digitala och analoga), 3D-CAD, renderingar och prototyper. Du kommer att arbeta nära våra utvecklingsingenjörer och få stort inflytande att driva kompetensområdet Industridesign framåt.

Kontakta Robert för mer information!
robert.armero@prodelox.se   |   073 373 00 02

Spontanansökan

Är du en av våra framtida produktutvecklare? Vi är alltid på jakt efter de bästa förmågorna när det gäller produktutveckling och tar gärna emot spontanansökningar.

Prodelox är en komplett och prisbelönt produktutvecklingsbyrå som hjälper företag inom alla branscher att utveckla innovativa produkter. Med samlad kompetens och ett effektivt arbetssätt förvandlar vi snabbt idéer till produkter som når marknaden.

Våra kunders uppdrag genomförs i projektform på vårt kontor i Linköping. Vi är ca 20 kollegor med kompetens inom bland annat industridesign, idé- och konceptutveckling, mekanik, elektronik, beräkning, prototyper, testning och projektledning. I vår innovationsmiljö pågår ett stort antal parallella projekt. Här finns också en unik sammansättning av teoretiska och praktiska hjälpmedel, bland annat i form av en välutrustad test- och prototypverkstad.

Våra kunder finns över hela Sverige och ibland utomlands. De är ibland stora världsledande företag, men lika ofta små nystartade innovationsbaserade bolag inom vitt skilda branscher. Uppdragen syftar ofta till att utveckla en komplett ny produkt, men ibland är vår uppgift att ta fram nya produktidéer, eller att göra produktionsanpassning av existerade produkter.

Vill du jobba med oss? Skicka ansökan med CV och Personligt brev till jobb@prodelox.se.

Examensarbeten

Vill du göra ditt examensarbete hos oss?

Prodelox är en prisbelönt produktutvecklingsbyrå med kontor i Linköping. Bland våra hundratals kunder finns flera av de största och mest välrenommerade svenska företagen men också många av de allra hetaste startup-bolagen. Hos oss finns bred kompetens på hög nivå samlad under ett tak. Därför kan vi erbjuda en effektiv och komplett produktutveckling med kreativitet och kvalitet. Hos oss blir idéer snabbt konkurrenskraftiga produkter.

Då Prodelox är ett företag utan egna produkter knyter vi våra examensarbeten till en kund och arbetet täcker därmed också ett verkligt behov. Genom åren har vi handlett examensarbeten inom mekanikutveckling, beräkning, prototypframtagning, design samt el och mjukvara.

Det är vår uppfattning att examensarbetet idag ställer allt högre krav på studenten och i allt större utsträckning behöver varje enskild student ansvara för att hitta och definiera sitt eget exjobb. Prodelox kan erbjuda dig en kontorsplats i en miljö där du omges av ett utvecklingsteam på 20 personer med erfarenhet från över 1000 utvecklingsuppdrag. Om du hittar ett företag som är nyfiket på något du vill arbeta med så kan vi erbjuda den coachning och det stöd du behöver för att genomföra ett utvecklingsarbete på professionell nivå. För att genomföra ett examensarbete på Prodelox behöver du

  • Bestämma dig för ett intresseområde och bygga ditt examensarbete runt detta.
  • Hitta ett företag där din idé kan göra nytta.
  • Sälja in din lösning till företaget. (vi brukar ta 30 000 SEK för ett exjobb – det blir ca 20 000 i lön efter arbetsgivaravgifter)
  • Skicka en beskrivning av upplägget tillsammans med CV och Personligt brev till Prodelox, vi hanterar ansökningar fortlöpande.
  • Din ansökan eller eventuella frågor skickar du till nicklas.haraldsson@prodelox.se.

Att sitta som student på Prodelox innebär i första hand att genomföra ett kundorienterat utvecklingsprojekt. För den motiverade studenten som är beredd att ta ett större åtagande innebär det även en chans att visa framfötterna i något eller några av Prodelox utvecklingsprojekt. Handledning av examensarbeten är en viktig del i vår rekryteringsprocess och förmågan att självständigt hantera kundkontakter och identifiera affärsmöjligheter är något vi ser som meriterande egenskaper. Vi ställer höga krav på våra examensarbetare eftersom det är ett bra sätt för oss att hitta duktiga produktutvecklare. Ju bättre vi lär känna en person ju bättre underlag har vi när anställningsbehov uppstår. Om du har du rätt förutsättningar blir ditt exjobb snart ett timjobb som så småningom kan leda till ett jobb.

Vi tror att vår exjobbsprocess är väldigt lärorik för studenten som får möjlighet att definiera en egen affärsuppgörelse och presentera en värdefull lösning för en kund. Vi tror att det är viktigt för blivande ingenjörer att förstå hela händelsekedjan från att identifiera en affärsmöjlighet till färdig leverans. Förmågan att självständigt kunna identifiera en potentiell kund med ett verkligt behov och dessutom kunna paketera och omsätta det i ett utvecklingsprojekt är lysande egenskaper för en person som vill jobba med och förstå produktutveckling.