Vi på Prodelox blandar kreativitet, teoretisk höjd och praktisk verklighet till ett vinnande recept. Det gör att även vi själva stimuleras och utvecklas i vårt arbete. Kanske är Prodelox en arbetsplats också för dig? Vi är alltid på jakt efter de bästa förmågorna när det gäller produktutveckling. Vi hoppas att även du vill bli en av oss. Som produktutvecklare hos oss får du stort ansvar. I vår platta organisation driver många sina egna kunduppdrag med god hjälp från sina kollegor.

Ordmoln Prodeloxaren

Vill du bli en del av Prodelox kreativa produktutvecklingsteam?

Prodelox erbjuder nu möjlighet för dig som elektronikkonstruktör med mekanikintresse att utveckla morgondagens produkter med oss.

Om Prodelox:

Prodelox är en komplett och kreativ produktutvecklingsbyrå som hjälper företag i alla storlekar och branscher att utveckla innovativa produkter. Med samlad kompetens och ett effektivt arbetssätt förvandlar vi snabbt idéer till produkter som når marknaden. Vi jobbar i dynamiska team som anpassas efter uppdragens storlek och karaktär och gillar variation, utmaningar och varandra. Hos oss har du både dina kollegor och vår välutrustade prototypverkstad nära till hands i det dagliga arbetet. Läs mer om oss på www.prodelox.se

Vi söker:

För att förstärka vårt team söker vi dig som vill jobba med elektronikkonstruktion för mekaniska produkter, både i teori och i praktik. Tjänsten innebär utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem från kravställning till test och leverans. Det kan innebära att ta fram koncept, göra komponentval, löda och bygga prototyper samt ta fram underlag i form av scheman och layouter. Tjänsten innehåller kontakt med både kunder och leverantörer och de flesta projekt genomförs i nära samarbete med en eller flera kollegor. Du kommer ha stora möjligheter att påverka arbetssätt och metoder då vi är en liten, flexibel organisation.

Din profil:

Vi tror att du har:
• Högskoleutbildning inom elektronik eller maskinteknik
• Erfarenhet av elektronikkonstruktion
• Erfarenhet av mekaniska produkter
• Kunskap om olika komponenter som t.ex. batterier, motorer, sensorer
• Erfarenhet av att löda och bygga ihop elektroniska konstruktioner

Du bör:
• Vara nyfiken, kreativ, flexibel och ansvarstagande
• Trivas med varierande arbetsuppgifter
• Uppskatta att jobba med flera uppdrag parallellt
• Vilja jobba tillsammans med både kunder och kollegor
• Ha ett praktiskt handlag för att i vår verkstad jobba med enklare prototypframtagning

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Science Park Mjärdevi i Linköping.

Låter detta intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!

Sofia Carlson, gruppchef, tel: 013-465 23 11, sofia.carlson@prodelox.se
Robert Armerö, VD, tel: 013-465 23 27, robert.armero@prodelox.se

Eller skicka in din ansökan direkt till jobb@prodelox.se. Ansökningar tas emot löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 14 februari 2020. Annonsen som PDF hittar du här.

Vill du göra ditt examensarbete hos oss?

Prodelox är en prisbelönt produktutvecklingsbyrå med kontor i Linköping. Bland våra hundratals kunder finns flera av de största och mest välrenommerade svenska företagen men också många av de allra hetaste startup-bolagen. Hos oss finns bred kompetens på hög nivå samlad under ett tak. Därför kan vi erbjuda en effektiv och komplett produktutveckling med kreativitet och kvalitet. Hos oss blir idéer snabbt konkurrenskraftiga produkter.

Då Prodelox är ett företag utan egna produkter knyter vi våra examensarbeten till en kund och arbetet täcker därmed också ett verkligt behov. Genom åren har vi handlett examensarbeten inom mekanikutveckling, beräkning, prototypframtagning, design samt el och mjukvara.

Det är vår uppfattning att examensarbetet idag ställer allt högre krav på studenten och i allt större utsträckning behöver varje enskild student ansvara för att hitta och definiera sitt eget exjobb. Prodelox kan erbjuda dig en kontorsplats i en miljö där du omges av ett utvecklingsteam på 30 personer med erfarenhet från över 1000 utvecklingsuppdrag. Om du hittar ett företag som är nyfiket på något du vill arbeta med så kan vi erbjuda den coachning och det stöd du behöver för att genomföra ett utvecklingsarbete på professionell nivå. För att genomföra ett examensarbete på Prodelox behöver du

  • Bestämma dig för ett intresseområde och bygga ditt examensarbete runt detta.
  • Hitta ett företag där din idé kan göra nytta.
  • Sälja in din lösning till företaget.
  • (vi brukar ta 30 000SEK för ett exjobb – det blir ca 20 000 i lön efter arbetsgivaravgifter)
  • Skicka en beskrivning av upplägget tillsammans med CV och Personligt brev till Prodelox, vi hanterar ansökningar fortlöpande.
  • Din ansökan eller eventuella frågor skickar du till robert.armero@prodelox.se.

Att sitta som student på Prodelox innebär i första hand att genomföra ett kundorienterat utvecklingsprojekt. För den motiverade studenten som är beredd att ta ett större åtagande innebär det även en chans att visa framfötterna i något eller några av Prodelox utvecklingsprojekt. Handledning av examensarbeten är en viktig del i vår rekryteringsprocess och förmågan att självständigt hantera kundkontakter och identifiera affärsmöjligheter är något vi ser som meriterande egenskaper. Vi ställer höga krav på våra examensarbetare eftersom det är ett bra sätt för oss att hitta duktiga produktutvecklare. Ju bättre vi lär känna en person ju bättre underlag har vi när anställningsbehov uppstår. Om du har du rätt förutsättningar blir ditt exjobb snart ett timjobb som så småningom kan leda till ett jobb.

Vi tror att vår exjobbsprocess är väldigt lärorik för studenten som får möjlighet att definiera en egen affärsuppgörelse och presentera en värdefull lösning för en kund. Vi tror att det är viktigt för blivande ingenjörer att förstå hela händelsekedjan från att identifiera en affärsmöjlighet till färdig leverans. Förmågan att självständigt kunna identifiera en potentiell kund med ett verkligt behov och dessutom kunna paketera och omsätta det i ett utvecklingsprojekt är lysande egenskaper för en person som vill jobba med och förstå produktutveckling.

Är du en av våra framtida produktutvecklare?

Vi är alltid på jakt efter de bästa förmågorna när det gäller produktutveckling och tar gärna emot spontanansökningar.

 

Om Prodelox
Prodelox är en komplett och prisbelönt produktutvecklingsbyrå som hjälper företag inom alla branscher att utveckla innovativa produkter. Med samlad kompetens och ett effektivt arbetssätt förvandlar vi snabbt idéer till produkter som når marknaden.

Våra kunders uppdrag genomförs i projektform på vårt kontor i Linköping. Vi är ca 30 kollegor med kompetens inom bland annat industridesign, idé- och konceptutveckling, mekanik, elektronik, beräkning, prototyper, provning och projektledning. I vår innovationsmiljö pågår ett stort antal parallella projekt. Här finns också en unik sammansättning av teoretiska och praktiska hjälpmedel, bland annat i form av en välutrustad test- och prototypverkstad.

Våra kunder finns över hela Sverige och ibland utomlands. De är ibland stora världsledande företag, men lika ofta små nystartade innovationsbaserade bolag inom vitt skilda branscher. Uppdragen syftar ofta till att utveckla en komplett ny produkt, men ibland är vår uppgift att ta fram nya produktidéer, eller att göra produktionsanpassning av existerade produkter.

Spontanansökan
Vill du jobba med oss, skicka ansökan till jobb@prodelox.se.