Meet the team – Sara Skönnbrink

Sara S

Titel: Produktutvecklare
Spetskompetens: Mekanikkonstruktion, plast
LinkedIn: www.linkedin.com/in/sara-skönnbrink

– Vad fick dig att börja jobba med produktutveckling?

Jag gillar att cadda och skapa saker. Det skuttar glatt till i hjärtat när jag använder en produkt som är snygg och användarvänlig där detaljerna är ordentligt genomtänkta.

Det kanske man inte tänker på så ofta när man inte utvecklar produkter, men oftast märks inte bra design. Dålig design däremot går man och irriterar sig på!

– Vad uppskattar du mest med ditt jobb på Prodelox?

Att det råder bra teamkänsla här och att man sällan känner sig ensam när det dyker upp svåra problem i något projekt. Vi har många smarta kollegor och intressanta kunder, arbetsuppgifterna är varierande och vi får ta mycket eget ansvar i projekten. Jag är en person som gillar att ha koll på läget och jag utvecklas mer om jag får driva mitt eget arbete framåt, så Prodelox passar mig perfekt.

– Vad är det viktigaste för dig i ett projekt?

Att det finns ett engagemang och driv och god kommunikation mellan alla parter – både internt i utvecklingsteamet och mellan Prodelox och kunden.  

– Vad har du för drivkrafter?

Nyfikenhet och nöjet att få hjälpa någon annan, och så gillar jag utmaningar!