Meet the Team: Samuel Wejde

DSC_2306_redigerad

Titel: Produktutvecklare
Spetskompetens: Industridesign, användarfokus och projektledning
LinkedIn: : https://www.linkedin.com/in/samuelwejde/

– Vad fick dig att börja jobba med produktutveckling?
För att det är svårt, utmanande och väldigt roligt att göra produkter som människor gillar och som bidrar till ett hållbarare samhälle, därför började jag jobba med produktutveckling.

– Vad uppskattar du mest med ditt jobb på Prodelox?
Jag gillar att vi får chans att hjälpa människor och företag med spännande idéer att förverkliga dem. Det är fint att få vara i en miljö där besluten som fattas kan få stor påverkan både på människor och miljö.

– Vad är det viktigaste för dig i ett projekt?
För att ett projekt ska bli riktigt lyckat måste kundens förväntningar överträffas. Att skapa känslan av att vi levererar oväntat bra och på ett oväntat generöst sätt gillar jag. För mig personligen är det avgörande att projektet bidrar till gott i världen både för miljö och människor.

– Vad har du för drivkrafter?
För alla som kommer till den här planeten efter mig har jag ett ansvar att lämna den i bättre skick än den var när jag kom hit. Det får jag arbeta med och bidra till i min roll hos Prodelox.