Meet the Team – Hanna Lindholm

Hanna Lindholm-liten

Titel: Utvecklingsingenjör
Spetskompetens: Mekanikkonstruktion och industridesign
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hannapalsdottirlindholm

 

– Vad fick dig att börja jobba med  produktutveckling?

Jag har alltid tyckt om att skapa i olika former och klura på bättre lösningar. Efter gymnasiet gjorde jag Tekniksprånget på Volvo där jag hamnade på en avdelning där de flesta hade pluggat maskinteknik eller design och produktutveckling. Under Tekniksprånget fick jag se hur man kan arbeta med teknik, problemlösning och design och kände att det är något jag vill jobba med och började därför plugga till Civilingenjör i design och produktutveckling. Under utbildningen insåg jag att jag tycker om att arbeta i projekt och utmaningen att förstå användare och kunna skapa produkter som bidrar till att det blir bättre.

– Vad uppskattar du mest med ditt jobb på Prodelox?

Det är två saker jag uppskattar mycket med att arbeta här på Prodelox. Det ena är teamkänslan och samarbetet mellan kollegorna, vilket passar mig bra som hållit på med lagidrott länge och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål. Frågor om ens egna projekt eller vad kollegan håller på med just nu uppmuntras och viljan att hjälpa varandra är stor vilket är en viktig faktor till att jag trivs bra. Det andra är variationen av uppdrag och arbetsuppgifter. Jag har fått se och lära mig många olika saker inom flera olika områden och mer finns att se och lära. Det tycker jag är inspirerande och precis vad som känns rätt för mig på första jobbet efter examen.

– Vad är det viktigaste för dig i ett projekt?

Att göra ett bra jobb och känna att jag kan bidra till kundens projekt och att kunden blir nöjd med resultatet. För att nå dit skulle jag säga att engagemang, samarbete och kommunikation är viktiga delar i ett projekt.

– Vad har du för drivkrafter?

Att göra saker bättre. Att jag får möjlighet att använda mina kunskaper till att bidra till förbättringar som på olika sätt hjälper människor och miljö är för mig en drivkraft.