Meet the team – Exjobbare

SmartSelect_20240417_163054_Samsung Notes

Tidigare i våras presenterade vi fyra exjobbare och tre exjobb och nu har den femte och sista exjobbaren för denna termin anslutit till oss. Vi vill presentera även detta spännande projekt och personen bakom.

Varmt välkommen till oss på Prodelox Kebba!

IoT Nexus: En modulär plattform för Framtidens Anslutna Värld

Vad handlar exjobbet om?

Att utveckla en modulär, flexibel och skalbar hårdvaru– och mjukvaruplattform för Internet of Things (IoT). Vilket gör att exempelvis vardagsföremål kan anslutas till internet och kontrolleras trådlöst över nätet. 

 

Fokuset under arbetet är att utveckla en plattform som samlar gemensamma komponenter, kommunikationsstandarder och kompabilitetskrav och presentera detta på ett säkert och användarvänligt sätt!

 

Vem är du?

 

 

 

Jag är en glad och optimistisk person som älskar att hålla på med både design och teknik. Jag gillar att lösa problem och uppskattar helhetsbilden vilket var en stor anledning till att jag valde att läsa kandidatprogrammet i elektronik. När jag inte pluggar hänger jag ofta med familj och vänner och när jag inte gör det så håller jag antagligen på med något inom design, sport, teknik eller lyssnar på musik. 

 

Varför blev det exjobb på Prodelox?

Jag fick intrycket att jag och Prodelox delar samma intresse för att förverkliga idéer och övervinna tekniska utmaningar. Ju mer jag gick igenom hemsidan ju mer kände jag att det var en perfekt match! Jag uppskattade verkligen att det fanns ett företag som finns där för att hjälpa till när det behövs eller som det beskrivs på hemsidan “från idé till färdig produkt – och allt där emellan”. 

 

3 snabba frågor

 Vilken är din favoritfrukt?

En mogen mango är svårslagen, men en taggannona är nog snäppet bättre.

 

Vilken talkshow hade du velat vara med i?

Jimmy Kimmel hade vart kul!

 

Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja?

Röd, känns fruktigt av någon anledning 🙂