Kreativa lösningar på världens problem börjar med strategiska samarbeten

Kreativa lösningar på världens problem

Kombinationen teknik, kreativitet, hjärta och strategi har alltid varit i fokus i våra projekt. Allt vi gör handlar om att hitta rätt lösning på ett problem i tätt samarbete med våra kunder, våra leverantörer och våra samarbetsparter. 

I en komplex produktutvecklingsprocess krävs idag allt mer extern kompetens och strategi för att gå från idé till framgång. Det vet flera av våra största kunder som regelbundet återkommer till oss när de vill ha friska ögon, utifrånperspektiv och komplettering eller överlapp av kompetenser i utvecklingsarbetet. Det vet vi också, som genom åren har upparbetat nätverk av leverantörer och samarbetsparter inom en mängd olika expertisområden.

Därför ser vi smarta samarbeten som framtiden och vi vill ha mer framtid – för våra kunder, för våra kunders bolag och för planeten. Därför lanserar vi nu en uppdaterad vision som tar fasta på just det. Mer framtid!

Vision

Vi brinner för att kombinera teknik, kreativitet och strategi för att driva utvecklingen av nya, smarta lösningar som bidrar till hållbara affärer, starka varumärken och en bättre framtid för alla. 

Tillsammans med våra kunder och våra samarbetsparter erbjuder vi kreativa lösningar på världens problem.

Det kan låta enkelt, men det är faktiskt så vi vill att det ska kännas att jobba med oss.

Vårt erbjudande

Kompletta utvecklingsteam och framtidssäker produktutveckling

Varför är vår modell samarbete? 

Det är inte effektivt att begränsa utvecklingsarbetet och arbeta sekventiellt i dagens komplexa utvecklingslandskap. Komplexa lösningar kräver kompletta team och expertis som jobbar parallellt för att accelerera utvecklingen av en ny produkt i rätt riktning från dag ett. Därför växer vi nu i smarta affärsnätverk med strategiska samarbetsparter. 

Läs mer om vår samarbetsplattform och våra samarbetspartners här.

Prodelox är en komplett produktutvecklingsbyrå som hjälper kunder att utveckla morgondagens framtidssäkra produkter. Vi stöttar kunder i alla led i utvecklingsprocessen – från rådgivning och skisser i idé- och konceptstadiet, till design, produktionsunderlag, prototypframtagning, provning och verifiering, samt produktionsanpassning. Bolaget grundades 2007, och har sitt huvudsäte i Linköping och kundbas över hela Norden.