VD önskar God Jul och Gott Nytt År

God Jul önskar Prodelox

2020 har på många sätt varit ett annorlunda och utmanande år, vilket har gjort att entreprenörsandan letat sig fram och vi har anpassat oss till den nya situationen. Begränsningar och hinder skapar kreativitet och lösningsorienterat tänkande. Organisationer och företag hittar nya sätt att agera och arbeta.

Trots att ambitionsnivån och viljan att satsa framåt är stark känner sig många organisationer fortfarande begränsade och osäkra på grund av den pågående pandemin. På Prodelox utvärderar vi ständigt nya metoder och arbetssätt för att trygga er produktutveckling.

Under året har vi prioriterat att vässa vårt kunderbjudande, bland annat genom att knyta fler strategiska samarbeten med bolag i vår närhet. Numer kan vi till exempel erbjuda utvecklingsprojekt med IP som hävstång tillsammans med Bergenstråhle och utvecklingsprojekt med hållbarhetsfokus tillsammans med Envima. Vi kommer att fortsätta vår strävan att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga tjänster inom produktutveckling. I slutändan handlar det om att skapa mer framtid till alla – lönsamma, hållbara och attraktiva produkter och långsiktiga samarbeten.

Intresset för att synas med oss i våra kanaler har ökat kraftigt under året och den senaste tiden har vi till och med haft svårt att hinna med att producera artiklar och nyheter i den takt nya kommer in – verkligen ett lyxproblem. Mycket spännande läsning utlovas under nästa år, missa inte att följa oss i våra sociala kanaler.

Nu tar vi helg så att vi med kraft och energi kan välkomna produktutvecklingsåret 2021 som jag hoppas går till historien som de stora innovationernas och nysatsningarnas år. Innan vi tar itu med det nya året vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.