Prodelox VD önskar God Jul

Robert Armerö, VD på Prodelox

Regnet strilar utanför, inte en snöflinga så långt ögat når, men på Prodelox är stämningen som vanligt hög. För vilket år vi har haft! Det känns som att det har varit ovanligt händelserikt.

För mig har den största förändringen för året varit att axla rollen som VD. Jag ser med stor glädje tillbaka på ett år som blev långt mer lärorikt och inspirerande än vad jag hade vågat hoppas på. Det är tacksamt att leda en organisation med så kompetenta medarbetare, både gamla vänner och nya bekanta. Så sent som i höstas hade vi det stora nöjet att introducera två nya medarbetare och det är glädjande att se att de på kort tid nu funnit sig väl till rätta i organisationen. De tar med sig friska ögon och många nya tankar och förmågor in i verksamheten.

2019 inledde vi också en ny marknadssatsning när vår nya marknadschef kom på plats. Anette har under året börjat skruva på sättet vi uttrycker oss, hur vi ser ut och kommunicerar, för att vi på ett tydligare sätt ska kunna förmedla hur vi kan bidra vid utveckling av både nya och gamla produkter. Vi har redan börjat ana resultatet av insatserna, inte minst internt där Prodelox energi riktigt sprakar så här i slutet av året. Följ oss gärna i våra kanaler så får du veta mer om hur livet och uppdragen på en kreativ produktutvecklingsbyrå kan se ut.

Men det är inte bara internt det sprakar. Under året har Prodelox fördjupat relationen med flera strategiska samarbetsparter, bland annat med vår närmaste inkubator LEAD. Här får vi fantastiska möjligheter att tidigt lära känna nya innovativa bolag medan de byggs från grunden och förbereder sig för att erövra världen med nya tjänster och produkter. Det är spännande att följa deras olika resor, men framför allt kul att kunna bidra till våra innovationssystem med Prodelox erfarenhet och expertis.

Vi strävar alltid mot att hitta nya sätt att stötta utvecklingen av framtidens produkter och att utmana oss själva att öka kundvärdet i våra leveranser. Som ett resultat av detta lades 2019 ett aktivt förvaltningspaket till i vår tjänsteportfölj, en lösning som möjliggör extremt snabb access till kunddata efter avslutat projekt. I början av nästa år släpps fler paketeringar av våra tjänster, så håll ögonen öppna!

Men nu lider 10-talet mot sitt slut och vi går snart in i ett nytt decennium. Ett decennium som sannolikt allt mer kommer att präglas av klimatfrågan, hållbarhet, cirkuläritet och samverkan. Säkert kommer detta märkas allt tydligare både på nya produkter men också på hur nya produkter kommer att utvecklas. Kanske möts vi i en diskussion om detta under det kommande året. Du är hjärtligt välkommen med dina idéer och utmaningar!

Med dessa rader tackar vi för det år som gått och alla spännande möten, projekt och utmaningar som ni alla har gett oss.

Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul. Nu tar vi helg så att vi med kraft och energi kan välkomna produktutvecklingsåret 2020!

Robert Armerö
Verkställande Direktör

God Jul önskar Prodelox