Prodelox på Mjärdevi by Night

prodelox_imagicase3

Om en vecka är det dags för Mjärdevi by Night, en kväll när hela Mjärdevi Science Park öppnar dörrarna för allmänheten, och vi på Prodelox är givetvis med!

Var? Prodelox hittar ni i Mjärdevi Center – Teknikringen 10, 583 30 Linköping

När? Klockan 16:00-19:00

Prodelox kommer visa upp en av våra tre 3D-skrivare och berätta om hur vi använder oss av 3D-modellering i produktutveckling. Kom förbi och hälsa på oss om du är nyfiken på vad produktutvecklare gör och vill veta mer om hur vi arbetar från idé till produkt eller prototyp. Med oss har vi dessutom våra vänner från imagiLabs.

imagiLabs är ett bolag som jobbar aktivt för att locka fler tjejer att undersöka teknik med hjälp av en liten kub med ljus som kan programmeras – en imagiCharm. Med hjälp av imagLabs smarta app kan imagiCharm byta färg och utseende beroende på hur du programmerar den.

Förutom att prova på programmering med imagiLabs får du också möjlighet att titta på Prodelox prototyper och spännande produkter som vi har varit med och tagit fram. Vi ger dig dessutom chans att tävla om ett fint pris om du vågar gissa printet i vår 3D-skrivare. Vi ses väl?