Prodelox och LEAD inleder nytt, strategiskt partnerskap

lead-partner_2019

Ett handslag för ett närmare samarbete. Robert Armerö, VD på Prodelox, och Catharina Standberg, VD på LEAD formaliserar ett nytt strategiskt partnerskap.

Idag är vi riktigt glada över att kunna gå ut med information om att Prodelox och LEAD formaliserar och fördjupar en mångårig relation genom att ingå ett nytt, strategiskt partnerskap.

Målet med samarbetet är att stärka banden mellan Prodelox och LEAD och uppmuntra till tätare kontakt med affärsnytta och kunskapsutbyten i fokus. LEAD:s bolag blir i och med det strategiska samarbetet inbjudna till föreläsningar och kurser hos Prodelox, och får snabbare tillgång till innovationsrådgivning via Prodelox erfarna specialister.

LEAD, med kontor i både Linköping och Norrköping, är en av Sveriges främsta företags-inkubatorer och språngbräda för regionens mest lovande startups. Prodelox är en kundfokuserad produktutvecklingsbyrå med multikompetenta team och tusentals framgångsrika utvecklingsprojekt bakom sig.

– Det här samarbetet känns riktigt bra. Prodelox och LEAD representerar var för sig stor kompetens och erfarenhet. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda företag i regionen ännu bättre möjligheter att växa och utvecklas. Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med en av landets främsta företagsinkubatorer. Startskottet för vårt samarbete inleds redan nästa vecka med en speciellt framtagen föreläsning för inkubator-bolagen på tema Prototyper, säger Robert Armerö, VD på Prodelox.

– Vi arbetar hela tiden med att stärka våra nätverk med kompetens som kompletterar oss på LEAD, för att vi ska kunna erbjuda det bästa möjliga stödet till bolagen vi arbetar med. En viktig del i det handlar om att stärka banden med samarbetspartners som sitter på spetskompetens inom vissa områden. Här ser vi Prodelox som en viktig del och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som ger positiva effekter i framtiden, säger Catharina Sandberg vd på LEAD.


LEAD är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer som hjälper entreprenörer att bygga bolag snabbare och säkrare. LEAD vänder sig till innovatörer och entreprenörer med företag som är innovativa och har potential att expandera. LEAD erbjuder en strukturerad affärsutvecklingsmetodik som grundar sig på en nära och engagerad affärscoachning och nätverk. LEAD ägs av Linköpings universitet och finansieras därutöver av Norrköping respektive Linköpings kommuner samt Vinnova.

Prodelox är en komplett produktutvecklingsbyrå som hjälper företag inom alla branscher att utveckla innovativa produkter. Med vår samlade kompetens och erfarenhet vet vi hur man bäst omvandlar dagens idéer till morgondagens produkter. Bolaget grundades 2007, och har sitt huvudsäte i Linköping och kundbas över hela Sverige.

Ladda gärna ner vår pressrelease.