Nya strategiska samarbeten med framtidsfokus

Samarbete

På Prodelox jobbar vi alltid aktivt för att skapa mervärde för våra kunder genom att erbjuda tilläggstjänster som stöttar kunderna genom flera led i produktutvecklingsresan. Vi ser inte minst att våra kunder har stora behov av stöd inom en mängd nya områden som digitalisering och automatisering, IP-strategi och hållbarhet i olika projekt. 

Självklart vill vi säkra att våra kunder ska kunna köpa smarta, skräddarsydda projekt som hanterar alla de utmaningar som vi, våra kunder och samhället måste hantera framöver. Därför fördjupar vi flera samarbeten och etablerar nya för att möta dessa utmaningar och vi är extra glada över att kunna presentera inte mindre än tre strategiska samarbeten som kommer förenkla och förbättra den komplexa utmaningen att ta fram morgondagens framgångsrika och framtidssäkra produkter.

Produktutveckling med IP som hävstång

Bergenstråhle IP-byrå och Prodelox delar inställning till vad som kännetecknar framgångsrikt utvecklingsarbete, och har tagit fasta på behovet av att låta utveckling och IP-strategi följas åt. Det har gett upphov till en unik utvecklingsplattform som ger produktägande kunder tillgång till det bästa av två världar – produktutveckling med immateriella rättigheter som hävstång.

Vill du veta mer? Kontakta anette.theren@prodelox.se

Om Bergenstråhle

Bergenstråhle och Partners är föregångare inom området immaterialrätt sedan starten 1934. Bergenstråhle är en fullservicebyrå som hjälper kunder med rådgivning, att identifiera och skapa immateriella tillgångar, hantera immaterialrättsportföljer och kommersialisera tillgångar och rättigheter. 

Läs mer på Bergenstråhles hemsida: bergenstrahle.se

Produktutveckling med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet

Prodelox och miljökonsultbolaget Envima vill tillsammans verka för en mer hållbar värld genom ett fokuserat samarbete kring framtidssäkrad, hållbar produktutveckling. Tillsammans erbjuder vi vår kombinerade expertis till kunder som behöver stöd med att ta fram morgondagens produkter med fokus på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Vill du veta mer? Kontakta anette.theren@prodelox.se

Om Envima

Envima är miljö- och hållbarhetskonsulter som hjälper dig att uppnå hållbara affärer. Envima erbjuder webverktyg och stöd vid införande av ledningssystem och strategier, revision och uppföljning av hållbarhetsarbetet, juridisk rådgivning och tolkning av lagstiftning, kommunikationsstrategier och rapportering samt utbildning i hållbarhetsfrågor. Envima grundades 2001 och har kontor i Linköping, Stockholm och Kalmar.

Läs mer på Envimas hemsida: envima.se

Produktutveckling med fokus på automatiserad specialanpassning

”One size fits no one” är en bild som delas av oss på Prodelox och SkyMaker som båda jobbar för att göra specialanpassade produkter tillgängliga för alla.

SkyMakers nya metod har gjort det möjligt för produktägande bolag att automatisera tillverkning av specialprodukter tack vare att en produkt kan anpassas direkt i kundportal, intraweb eller e-handelsplattform. Det innebär att säljavdelningen kan konfigurera med regelstyrd CAD direkt i webbläsaren och själva generera ritningar till offerter och tillverkningsunderlag. Det är även möjligt att låta slutkunden själv måttanpassa och skräddarsy en produkt i 2D/3D via produktägarens egen hemsida och få offert med ritningar automatiskt.

Vill du veta mer? Kontakta nicklas.haraldsson@prodelox.se

Om SkyMaker

SkyMaker hjälper företag att automatisera tillverkning av specialprodukter. Med fokus på CAD och beskrivning av produkter i 2D/3D har de verktygen för att slutkunden själv ska kunna anpassa efter sina behov innan offert och beställning.

Läs mer på SkyMakers hemsida: skymaker.se