Vill du jobba med produktutveckling i en kreativ och social miljö?

By maj 25, 2018Nyheter

Bli en del av vårt kreativa produktutvecklingsteam i Linköping! Vi erbjuder nu dig som konstruktör/utvecklingsingenjör mekanik att utveckla morgondagens produkter med oss. I våra dynamiska team löser vi våra kunders problem tillsammans – det är lika utvecklande som roligt!

Vi erbjuder

För att fortsätta vår utveckling söker vi nu en utvecklingsingenjör med inriktning mot mekanikkonstruktion. Vi erbjuder ett jobb med stor variation där du möter ett brett spektrum av kunder och produkter. Som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med olika delar av produktutvecklings­processen, såsom kravställning, idégenerering, konceptframtagning, konstruktion, ritningsarbete mm. Arbetet sker i nära samarbete med kund och kollegor, såsom exempelvis industridesigners och beräkningsingenjörer. Efter en tid hos oss finns stora möjligheter att specialisera sig eller bredda sig inom något eller några områden.

Vi jobbar i varierande team som anpassas efter uppdragens karaktär och storlek för att maximera nyttan för kunden. Prodelox har dessutom en unik resurs i vår prototypverkstad vilken blir ett av dina verktyg parallellt med mer traditionella verktyg såsom CAD.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Science Park Mjärdevi i Linköping.

Din profil

Vi tror att du är nyutexaminerad eller junior civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, med inriktning produktutveckling. Som person är du kreativ, engagerad och initiativrik och drivs av att göra verklig nytta för våra kunder.

Du uppskattar och bidrar till den familjära stämningen på kontoret med hög social interaktion med kollegor. Du uppskattar variationen i uppdrag och kan ta ansvar för ett uppdrag samtidigt som du stöttar kollegor i ett annat.

Förutom ett tekniskt kunnande och driv värdesätter du möjligheten att kunna testa idéer praktiskt i vår prototypverkstad, bestående av både en traditionell maskinpark och 3D-skrivare. Utöver din teoretiska bas är det därför också en stor fördel att ha ett praktiskt handlag och intresse.

Läs mer om tjänsten här: https://prodelox.se/jobba-hos-oss/

UA-50355425-1