Vill du bli en del av Prodelox kreativa produktutvecklingsteam?

By februari 13, 2018Nyheter

Prodelox erbjuder nu möjlighet för dig som utvecklingsingenjör mekanik att utveckla morgondagens produkter med oss. I våra dynamiska team löser vi våra kunders problem tillsammans – det är lika utvecklande som roligt!

 

Om Prodelox
Prodelox är en komplett och prisbelönt produktutvecklingsbyrå som hjälper företag inom alla branscher att utveckla innovativa produkter. Med samlad kompetens och ett effektivt arbetssätt förvandlar vi snabbt idéer till produkter som når marknaden.

Våra kunders uppdrag genomförs i projektform på vårt kontor i Linköping. Vi är ca 30 kollegor med kompetens inom bland annat industridesign, idé- och konceptutveckling, mekanik, elektronik, beräkning, prototyper, provning och projektledning. I vår innovationsmiljö pågår ett stort antal parallella projekt. Här finns också en unik sammansättning av teoretiska och praktiska hjälpmedel, bland annat i form av en välutrustad test- och prototypverkstad.

Våra kunder finns över hela Sverige och ibland utomlands. De är ibland stora världsledande företag, men lika ofta små nystartade innovationsbaserade bolag inom vitt skilda branscher. Uppdragen syftar ofta till att utveckla en komplett ny produkt, men ibland är vår uppgift att ta fram nya produktidéer, eller att göra produktionsanpassning av existerade produkter.

Vi söker
För att fortsätta vår utveckling söker vi nu en utvecklingsingenjör med inriktning mot mekanikkonstruktion. Som utvecklingsingenjör mekanik kommer du att arbeta med varierande delar av produktutvecklingsprocessen, men också agera projektledare för ett antal kundprojekt. Du jobbar med kravställning, idégenerering, konceptframtagning, konstruktion, ritningsarbete mm, och i rollen som projektledare håller du ihop arbetet och rapporterar löpande till kund. Du jobbar i dynamiska team vilka anpassas efter uppdragens karaktär och storlek för att maximera nyttan för uppdragsgivaren. Vanliga verktyg i arbetet är olika CAD-program, och du bör ha ett praktiskt handlag för att i vår verkstad jobba med enklare prototypframtagning, t ex med våra 3D-skrivare.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund inom mekanikkonstruktion antingen som konsult eller som konstruktör hos ett produktägande bolag, med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du gillar att möta tekniska utmaningar och att leda det tekniska arbetet framåt tillsammans med kund och kollegor.

Som person är du driven, kreativ, engagerad och initiativrik, med starkt kundfokus och målinriktning. Du uppskattar att jobba med flera uppdrag parallellt och ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt har en annan högskoleutbildning och relevant erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Science Park Mjärdevi i Linköping.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta:
Per Elkehag, gruppchef, tel: 0733-73 51 13, epost: per.elkehag@prodelox.se
Sofia Carlson, utvecklingsingenjör, tel: 0704-19 08 03, epost: sofia.carlson@prodelox.se
Skicka ansökan till jobb@prodelox.se. Ansökningar tas emot löpande, vi ser fram emot din ansökan senast den 9 mars 2018.