Prodelox är en produktuvecklingsbyrå som förverkligar idéer och skapar morgondagens produkter. Hos oss förvandlas idéer snabbt till produkter som når marknaden. Vi hjälper allt från globala företag som ELFA och Elekta, till heta startups som Edeva och XM Reality att utveckla nya produkter och förbättra befintliga produkter. Våra många uppdragsgivare har upptäckt att vårt arbetssätt innebär unika möjligheter att skapa innovativa produkter med form och uttryck som är anpassade till både funktion och produktion.

Vi är en kreativ produktutvecklingsbyrå.

Prodelox föddes 2007 ur en vision om att utveckla produkter på ett annorlunda sätt. Tanken var att samla allt som krävs för god produktutveckling under samma tak och att arbeta helt utan gränser mellan kompetensområden och funktioner.

Denna vision visade sig motsvara ett behov bland produktägande företag. Antalet uppdragsgivare har med tiden blivit allt större och många har blivit återkommande kunder. Därigenom har Prodelox vuxit kontinuerligt och vi är idag cirka 20 kompetenta och engagerade produktutvecklare som hjälper hundratals kunder.

Lång erfarenhet av kreativa lösningar.

På Prodelox jobbar vi ofta och gärna i kreativa brainstormingar där vi utnyttjar styrkan i vår breda kompetens och all den erfarenhet som vi har samlat från de hundratals olika projekt som vi har genomfört för att skapa innovativa lösningar som fungerar.

Praktisk verklighet är kärnan i allt vi gör.

Alla som jobbar på Prodelox delar uppfattningen att det praktiska är minst lika viktigt som det teoretiska när man utvecklar produkter. I vår verkstad bygger och testar vi ofta prototyper redan på idéstadiet för att se att verkligheten stämmer med teorin.

Teoretisk höjd ger resultat du kan lita på.

Hos oss finns det väldigt många högskolepoäng och lång erfarenhet av att genomföra komplexa projekt som kräver hög teoretisk höjd. Det gör att vi klarar av att göra allt från att konstruera avancerade plastgjutningsverktyg till olika typer av tekniska beräkningar.

Vi har valt Prodelox för de har bred kompetens inom allt från mekanik till industridesign. Dessutom levererar de bra lösningar med hög kreativitet, i rätt tid och till rätt peng. Vi mycket nöjda med samarbetet och resultaten.

Per Bröms, Chief Architect på ThinFilm

Vi är väldigt nöjda med den visuella designen och vårt samarbete har varit både flexibelt och smidigt. Prodelox har varit mycket kundorienterade genom hela processen och vi riktigt längtade efter våra kreativa designmöten.

Tomas Ahlström, grundare Lifee AB

Genom att anlita Prodelox har vi på Flypulse fått tillgång till spetskompetenser som vi har saknat. Projektet har präglats av professionalism och samtidigt stor lyhördhet för våra önskemål och synpunkter. Vi är mycket nöjda med vad Prodelox levererat!

Jan Björn, grundare och VD Flypulse AB

Vi har haft nöjet att jobba med Prodelox avseende produktutveckling och produktdesign. Prodelox har upprätthållit god kommunikation och visat prov på hög kreativitet samt professionalitet. Prodelox är ett företag som gör sitt yttersta för att uppfylla kundens krav och ser till att jobba med kunden, så att visionen med produkten inte går förlorad under processen. Vi på Flashe är oerhört glada över att vi kom i kontakt med Prodelox!

Oskar Ödmark, grundare och VD Flashe Gaming Group

Har du ett projekt du drömmer om att förverkliga, men vet inte riktigt var du ska börja? Prodelox har stöttat Bowe hela vägen från idé till prototyp och har tillfört rätt kompetens i rätt tid i varje led av projektet. Med full insyn har det också funnits alla möjligheter att påverka projektet under arbetets gång. Jag rekommenderar starkt Prodelox som samarbetspart för att gå från idé till verklighet.

Marcus Boman, grundare och VD Bowe Teknik

Våra samarbetspartners.

Vi samarbetar med en rad olika organisationer och inkubatorer som bidrar till att stärka vårt erbjudande.

Lead_partner  Create_logo   

Komplett och effektiv produktutvecklingsbyrå.

Prodelox är en produktutvecklingsbyrå. Vill du veta hur vi skulle kunna hjälpa dig att utveckla dina produkter eller vill du bara veta lite om oss? Använd vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på något av numren nedan.

Robert Armerö, VD

0733-73 00 02

Anette Therén, Marknadschef

0704-19 08 02

Ditt namn

Din epost

Ämne

Meddelande

140

[Läs]