Våra kunder

Våra kunder karaktäriseras av behovet att utveckla bra fysiska produkter, vare sig det handlar om startup-bolag, globala koncerner eller någon annan typ av företag.
För att hjälpa våra kunder att skapa produkter som skapar värde för sina användare erbjuder vi allt från innovativa idéstudier, visualiseringar, industridesign, mekanikutveckling, tekniska beräkningar, el- och mjukvaruutveckling eller prototyper.
Prodelox har visat prov på god kommunikation, hög kreativitet och professionalitet. Prodelox är ett företag som gör sitt yttersta för att uppfylla kundens krav och ser till att jobba med kunden, så att visionen inte går förlorad under processen. Vi är oerhört glada över att vi kom i kontakt med Prodelox.
Oskar Ödmark
Grundare och VD, Flashe Gaming Group
Vi har valt Prodelox för de har bred kompetens inom allt från mekanik till industridesign. Dessutom levererar de bra lösningar med hög kreativitet, i rätt tid och till rätt peng. Vi är mycket nöjda med samarbetet och resultaten.
Per Bröms
Chief Architect, ThinFilm
Genom att anlita Prodelox har vi på Flypulse fått tillgång till spetskompetenser som vi har saknat. Projektet har präglats av professionalism och samtidigt stor lyhördhet för våra önskemål och synpunkter. Vi är mycket nöjda med vad Prodelox levererat!
Jan Björn
Grundare och VD, Flypulse AB

Ett urval av våra projekt

Hitta relevanta projekt med hjälp av kategorierna nedan.

Läs mer om våra tjänster

På Prodelox hjälper vi våra kunder att utveckla nya produkter och förbättra befintliga produkter. Vi bidrar på olika sätt beroende på kundens situation och behov. Gemensamt för allt vi gör är att vi erbjuder ett arbetssätt baserat på innovation och samlad kompetens.