Prodelox söker Vice VD, inriktad på affärsutveckling

By februari 10, 2017Nyheter

Baserat på vårt redan starka koncept vill vi nu lyfta vår verksamhet och vårt kunderbjudande ytterligare en nivå. Därför söker vi Vice VD, inriktad på affärsutveckling.

Som vice VD hos oss kommer du att arbeta med utvecklingen av vårt kunderbjudande, i nära samarbete med vår VD och marknadschef. I den här rollen kommer du att ha omfattande kontakter med befintliga och nya kunder, för att, tillsammans med våra duktiga medarbetare och kunderna, skapa nya, innovativa affärsmodeller och upplägg som tar tillvara Prodelox stora potential som helhetsleverantör av utvecklingstjänster. Vi söker digsom är en driven och resultatinriktad person med stort engagemang för affärsutveckling och kundbearbetning. Du är kreativ och har förmåga att identifiera och presentera de möjligheter Prodelox kompetens och förmåga ger företagen! Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen tillsammans med marknadschefen och våra gruppchefer.

Vi tror att du har en bakgrund från sälj- och marknadsinriktade roller eller som ledare med omfattande kundkontakter i högteknologiska företag.

Som person är du kreativ, engagerad och initiativrik, med starkt kundfokus och målinriktning. Du är en inspirerande ledare som brinner för kundmötet, som gillar att hålla många processer igång parallellt och som ser lösningar och möjligheter där andra ser problem. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt har en annan högskoleutbildning och relevant erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor, som från 30 juni kommer att ligga i Mjärdevi Science Park i Linköping.

Välkommen med din ansökan!

Mer information
För mer information ring Jan Schröder på AS&B, tel 0706-181161.
Ansök senast den 26 februari 2017 via AS&B hemsida

UA-50355425-1