Prodelox presenterar ny produkt

By december 15, 2016Nyheter

Produktutvecklingsbyrån Prodelox har under ett par års tid arbetat med utveckling av en hemlig produkt åt en kund som finns mycket långt norrut. Vi kan nu avslöja att vi på uppdrag av Santa Logistik AB utvecklat en ny form av farkost som kommer att vara till stor nytta för nästan alla människor inom kort.

Santa Logistik AB kom till oss med en kravspecifikation med mycket på önskelistan berättar Prodelox projektledare Julius Grahn. Farkosten skulle kunna bära nästan obegränsat med last och färdas oerhört snabbt. Resultatet har blivit en farkost som dras framåt av 24 drönare som renar luften.

Viktigast bland kraven var en effektiv bromsfunktion, en must-have för taklandning med lut, och fungerar med hjälp av klackar mot hjul berättar utvecklingsingenjören Rudolf Rödmu leende. Vidare har den utrustats med stjärnnavigation och GPS (Ge Paket Snabbt) genom en bockad robotarm som passar varje skorsten.

”Prodelox fick luva att vara klara med produkten till Lucia och nu är projektet klappat och klart säger Santas VD, Claus Tomt. ”Och jag har inte behövt pynta så mycket att klappbudgeten fått sig en knäck.”

I samband med detta vill vi på Prodelox också passa på att önska alla våra kunder och andra vänner en riktigt God Jul.

UA-50355425-1