Prodelox presenterar Anette Therén, ny marknadschef

By mars 8, 2019Team

Marknadschef Anette TherénTre veckor in på ny tjänst som marknadschef på Prodelox och idéerna om hur man bäst skapar affärsnytta både för Prodelox och för Prodelox kunder vet inga gränser.

– Så blir det när man kommer till ett företag som drivs av engagerad kreativitet där alla besitter förmågan att omvandla idéer till morgondagens produkter. Den kompetens och det driv som finns samlat i Prodelox lokaler får det verkligen att slå gnistor både i hjärta och hjärna. Inte minst när man som jag brinner för att bygga varumärken som levererar mervärden och kundnytta.

Anette kommer närmast från en tjänst på Twister Group, världsledande inom kemikaliefri golvstädning med hjälp av diamantteknologi. Där ledde hon utveckling och införande av en ny varumärkesplattform.

Anette har också varit med och startat upp MakersLink – Makerspace Linköping, en kreativ verkstad där lite mer än 200 medlemmar samsas för att skapa och dela kunskap med varandra. Hon är en stor förespråkare av ”learning by making”, en perfekt matchning för en produktutvecklingsbyrå där kreativitet går hand i hand med praktisk verkstad.

– Det känns riktigt kul att Anette kommer in med nya perspektiv och energi och tar över som marknadschef på Prodelox. Tillsammans med oss övriga kommer hon kunna stötta oss i att förtydliga våra erbjudanden och hjälpa oss att fortsätta att skapa affärsnytta för våra kunder. Vi känner redan hur det börjar hända saker med hur vi tänker kring kommunikation i stort och hur vi presenterar Prodelox. Det är rätt häftigt, säger Bertil Eronn, tidigare marknadschef som nu jobbar vidare med affärsutveckling.

UA-50355425-1