Image Systems ser fördelar med Prodelox kompletta kompetens

Image Systems AB är ett av världens ledande företag inom högupplöst bildbehandling och scanning av film för media och försvarsindustrin samt lösningar för rörelseanalys av höghastighetsbild. Prodelox samarbete med Image Systems startade under 2009 med ett litet uppdrag till företagets filmscanner Golden Eye. Sedan dess har Prodelox fått ett allt större ansvar för Image Systems mekanikkonstruktion och produktutveckling.

Genomförande
Arbetet med den senaste versionen av Golden Eye III med LED-ljus innefattade även industridesign, koncept-utveckling, komplett konstruktion och produktions-underlag inklusive elscheman.

– Samarbetet med Prodelox fungerar bra på alla nivåer och de tar även hand om de mer långsiktiga produktionsdelarna. Men oftast är det korta bollar och snabba puckar när vi vill prova olika konstruktionsidéer.

Resultat
– Det pågår ständigt ett utvecklingsarbete för att förbättra produkternas konstruktion och prestanda, säger Jonas Wallinder som är den på Prodelox som till stora delar leder projekten tillsammans med Image Systems.

GE-III-23-110504a