Inflyttningsfest och 10-årsjubileum

By juni 5, 2017Nyheter

I sommar flyttar Prodelox in i nya, fräscha och ändamålsenliga lokaler. Vi är otroligt glada över att kunna utveckla oss själva och vårt erbjudande ännu mer framöver. Dessutom är det 10 år sedan Prodelox slog upp portarna för första gången. Därför vill vi så klart fira detta ordentligt tillsammans med dig den 7:e september!

Under sommaren så flyttar vi till våra nya lokaler i Teknikringen 9 i Science Park Mjärdevi. När vi startade för 10 år sedan var vår vision  att utveckla produkter på ett nytt sätt och vi samlade allt som krävs för bra produktutveckling under ett och samma tak. Med våra nya lokaler kan vi ytterligare stärka kopplingen mellan våra kompetensområden och öka affärsnyttan för våra kunder. Det vill vi så klart fira!

Save the date 7:e september!
Vi vill fira vår nystart och våra 10 år med dig! Boka torsdagen den 7:e september i almanackan, från eftermiddag och fram till kvällen. Vi bjuder på intressanta föreläsningar från ledare och entreprenörer i vårt nätverk. Passa på att se vårt nya kontor och verkstad, spännande resultat från olika utvecklingsuppdrag och möt våra vänner – med innovation och produktutveckling i fokus.

Vi tror att du kommer lämna tillställningen mätt, inspirerad och med ett leende på läpparna.

UA-50355425-1