Framgångsrik produktutveckling – tips, metoder och trender

By oktober 10, 2016Nyheter

Många nyfikna personer från företag i Stockholmstrakten samlades under onsdagen för att ta del av tips och idéer kring produktutveckling. Seminariet hölls i Things lokaler och dagen började med att Things VD Linda Krondahl hälsade välkommen.

Under seminariet, som hölls av Johannes Walfridsson, VD på Prodelox, gavs många tips och idéer kring hur du som företagare kan arbeta med produktutveckling och han visade även på trender inom området. Deltagarna var nyfikna och lyfte flera frågor och funderingar. Diskussionerna fortsatte sedan under eftermiddagen.

Efter seminariet erbjöds även de företag som deltog enskild rådgivning, där de hade möjlighet att få råd om just sin produkt och sitt arbete. Som avslutning hade deltagarna möjlighet att både ta del av Prodelox produkter i en miniutställning samt få Prodelox handbok om produktutveckling.

Missade du tillfället i Stockholm? Vi håller regelbundet seminarium om produktutveckling, och nästa gång har du möjlighet att träffas oss i Örebro den 18 oktober. Läs mer och anmäl dig här.

UA-50355425-1