Det kom ett brev…

By februari 14, 2018Nyheter

I slutet på januari plingade det till i mailboxen på Prodelox. Det var från Science Park Mjärdevi och det stod ungefär så här: ”I vår mässmonter på universitetet hade vi en tävling som gick ut på att studenterna skulle vika en pappersbåt och fylla den med glaskulor. Den som lyckades få flest kulor i båten innan den sjönk fick en lunch med valfri Mjärdevi-VD.”

Vinnaren, Martin Löfbom, 3:e-årsstudent vid Design- och Produktutvecklingsprogrammet, LiU, valde då Prodelox för sin VD-lunch. Att ha starka relationer med universitetet och studenterna är viktigt för oss, så vi är väldigt hedrade över att Martin valde Prodelox.

Det blev ett trevligt möte med samtal om studier nu och då och livet som utvecklingsingenjör, om affärsmannaskap och om att leda ett företag.

På bilden ser ni Prodelox VD Per Elmhester och Martin Löfbom vid lunchbordet. Efter lunchen fick Martin följa med till Prodelox och kika närmare på våra lokaler, vår produktutställning och pågående arbeten i prototypverkstaden. Martin lämnade mötet med slutord: Inspirerande!

180209 Lunch med studentTack till Martin och Science Park Mjärdevi!

UA-50355425-1